IGLUT

Iglukylässämme on 20 kpl samankokoista iglua. 

  • Iglut ovat noin 15 m2 kokoisia, joihin mahtuu majoittumaan kaksi aikuista ja 1-2 alle 12-vuotiaista lasta. Suositushenkilömäärä on kaksi aikuista ja yksi lapsi
  • Matkasänky ja potta ovat toimitettavissa pyynnöstä
  • Jokaisessa iglussa on minibaari, kahvikapselikone, vedenkeitin ja astiasto. Mikroaaltouuni on toimitettavissa pyynnöstä
  • Kylpyhuoneessa on WC, suihku, hiustenkuivaaja, shampoo/suihkugeeli 
  • Igluissa on myös pieni vaatekaappi, verhot ja lukuvalot
  • Magical Pondissa saat nauttia rauhasta, yksityisyydestä ja luonnosta

Pelkistetty ja skandinaavinen iglu on saanut inspiraationsa Lapin luonnosta ja sen maanläheisistä sävyistä. Kanttia 2 arkkitehtitoimiston suunnittelemat iglut sulautuvat ympäröivään maisemaan saumattomasti. Täällä jokainen neliö, materiaali ja valinta on tarkan suunnittelun tulos, eikä mitään ole jätetty sattuman varaan. Pentikin Posiolla käsin valmistetut astiat, pellavaiset liinavaatteet ja muut yksityiskohdat kulkevat käsikädessä rakennuksen arkkitehtuurin ja ympärillä olevan luonnon kanssa. 

Iglussa voit nauttia pohjoisen herkkuja ja yövyt taianomaisessa tunnelmassa pohjoisen taivaan ilmiöitä, sekä luontoa ihastellen.

Majoitukseen voit yhdistää husky- ja poroajelua, paikallisen ruoan maistelua ja paljon muuta. Aktiivinen päivä ulkona, maukas ruoka ja rauhallinen taianomainen yö iglussamme tekevät lomastasi täydellisen! 

Lupaamme, että täällä rauhoitut ja unohdat arjen kiireet!