fbpx

Tervetuloa  vieraaksemme uuteen  loungeemme, jota kutsumme myös olohuoneeksi!

Olemme luoneet tunnelmallisen ja rauhallisen oleskelupaikan iglujen viereen.

Lupaamme että, päiväsi lähtee varmasti hyvin käyntiin loungessa tarjoiltavan kattavan aamupalan ansiosta. Aamupala on tarjolla myös muualla majoittautuville, eli jos kiinnostaa aamupala Magical Pondissa, ota meihin sähköpostitse yhteyttä viimeistään edellisenä päivänä. Aamupala maksaa 15€ per henkilö.

Talvikaudella tarjoamme kotimaisista raaka-aineista koottuja snacks lautasia ja maukkaita keittoja. Drinkki menustamme löytyy monenlaisia viinejä, konjakkeja, rommeja sekä itse kehitettyjä drinkkejämme.

Meillä on myös mahdollista rentoutua saunomisen merkeissä. Saunastamme avautuu kaunis näkymä metsään ja pihalle pääsee vilvoittelemaan saunan yhteydessä olevan terassin ansiosta.

Täällä pääset viettämään rennon illan luonnon läheisyydessä.

TUTUSTU JUOMA- JA SNACK LISTAAMME

Yksityistilaisuus

Oletko järjestämässä tilaisuutta ystävillesi, kokousta yrityksellenne tai esimerkiksi omia häitä? 

Iglukylästämme löytyy päärakennus, joka on meille kuin olohuone ja nyt voit tulla nauttimaan sen tunnelmasta yksityistilaisuuden merkeissä. Pystymme muokkaamaan tilaa joustavasti juuri sinun tarpeitasi varten. Meiltä onnistuvat tilaisuudet syntymäpäivistä perhejuhliin, pikkujouluista illanistujaisiin. 

Talvisin tykkypuut koristavat kylämme ympäristöä ja sisällä tunnelmaa lämmittää takka. Kesäisin pääset nauttimaan ympärillä olevasta puhtaasta luonnosta ja kokemaan lapin yöttömät yöt. Voitte halutessanne rentoutua saunan lämmössä, nauttien kylmää juomaa ja vilvoitellen terassilla ihanan metsämaiseman ympäröimänä. Kesäisin terassimme ovat käytössä loungen, sekä saunan puolella. 

Voimme järjestää tilaisuuteen ruokatarjoilun, sekä halutessanne meidän oma aulabaarimme palvelee teitä tilaisuuden ajan. Aulabaarin valikoimasta löydät tarkoin valittuja viinejä, konjakkeja, sekä omia maukkaita drinkkejämme. Istumapaikkoja meillä on noin 25, tilaisuuden koko voi kuitenkin riippua paljon sen luonteesta. 
Mikäli haluat järjestää persoonallisen tilaisuuden kanssamme, autamme mielellämme teitä toteuttamaan onnistuneen päivän. Myyntitiimimme kuuntelee mielellään ideanne ja kertoo parhaimmat vaihtoehdot toteutukseen! 

Ota yhteyttä meihin ja tehdään yhdessä päivästäsi taianomainen!


sales@magicalpond.com 

+358 29 170 3050 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.