fbpx

TARINAMME

Magical Pond on laadukas ja tunnelmallinen iglukylä, joka on rakennettu vuonna 2019 omistajan Johannan lapsuusmaisemiin sukutilan metsäpalstalle. Kiinteistötietojen mukaan tila on ollut Johannan suvun hallussa jo vuodesta 1885. Ajatus iglukylän rakentamisesta syntyi eräänä taianomaisena yönä, jolloin hiljaisuus laskeutui keskelle puhdasta pohjoisen luontoa ja taivas täyttyi tähdistä ja revontulista. Revontulien näkeminen on kokemuksena voimaannuttava ja luo täydellisen mielenrauhan. Silloin ajattelimme, että nämä hetket ovat sellaisia, jotka jokaisen pitäisi päästä kokemaan edes kerran
elämässään.

Kiireisen arjen keskellä arvostamme hyvinvoinnin kannalta tärkeitä hetkiä enemmän kuin materiaalia. Halusimme luoda elämyksellisen paikan, jossa matkailijat pääsevät kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa viihtyisän ja modernin iglun suojassa. Ulkoilu ja luonossa samoilun jälkeen on ihana rentoutua saunassa. Illan päätteksi voit vielä nauttia meidän loungessa kuusamolaisia herkkuja ja ottaa lasillisen vaikka Etelä-Afrikkalaista viiniä. Halusimme tuoda myös Etelä-Afrikkalaista twistiä tyttäremme synnyinmaan innoittamana.  Käymme itse pohjoisessa useamman kerran vuodessa rauhoittumassa ja kokemassa aidon läsnäolon voiman. Toivomme, että sinä pääset kokemaan tuon saman rauhan vierailusi aikana.

Iglukylän lähettyvillä sijaitsee Johannan siskon aikoinaan perustama kahvila Lammintupa, ”Winter Village”, joka viimeistelee kokonaisvaltaisen elämyksen tarjoten kävijöille mahdollisuuden tutustua Lapin eksoottisiin eläimiin ja puhtaaseen ruokaan, jossa käytetään ainoastaan paikallisia raaka-aineita.

Tervetuloa vieraaksemme nauttimaan luonnonrauhasta,

Johanna, Pauli & Bianca