fbpx

TARINAMME

Magical Pond on tunnelmallinen iglukylä, joka on rakennettu vuonna 2019 omistajan Johannan lapsuusmaisemiin sukutilan metsäpalstalle. Kiinteistötietojen mukaan tila on ollut Johannan suvun hallussa jo vuodesta 1885. Ajatus iglukylän rakentamisesta syntyi eräänä taianomaisena yönä, jolloin hiljaisuus laskeutui keskelle tätä puhdasta pohjoisen luontoa ja taivas täyttyi tähdistä ja revontulista. Tämä voimaannuttava ja mielenrauhaa luonut kokemus sai ajattelemaan, että tällaisen hetken jokaisen pitäisi päästä kokemaan edes kerran elämässään.

”Kiireisen arjen keskellä arvostamme hyvinvoinnin kannalta tärkeitä hetkiä enemmän kuin materiaalia. Halusimme luoda elämyksellisen paikan, jossa matkailijat pääsevät kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa viihtyisän ja modernin iglun suojassa. Ulkoilun ja luonossa samoilun jälkeen on ihana rentoutua loungen saunassa. Illan päätteksi voit vielä nauttia Kuusamolaisia herkkuja ja ottaa lasillisen vaikka Etelä-Afrikkalaista viiniä. Halusimme tuoda Magical Pondille Etelä-Afrikkalaista twistiä tyttäremme synnyinmaan innoittamana. Käymme itse pohjoisessa useamman kerran vuodessa rauhoittumassa ja kokemassa aidon läsnäolon voiman. Toivomme, että sinä pääset kokemaan tuon saman rauhan vierailusi aikana.”

Iglukylän lähettyvillä sijaitsee Johannan siskon aikoinaan perustama kahvila Lammintupa, ”Winter Village”, joka viimeistelee kokonaisvaltaisen elämyksen tarjoten kävijöille mahdollisuuden tutustua Lapin eksoottisiin eläimiin ja puhtaaseen ruokaan, jossa käytetään paikallisia raaka-aineita.

Tervetuloa vieraaksemme nauttimaan luonnon rauhasta,

Johanna, Pauli & Bianca