fbpx

Iglukylämme uusi tilausravintola Kataja on avannut ovensa!

Kotaravintolassamme pääset nauttimaan illalliselämyksestä luonnon ympäröimänä. Kotaravintola palvelee majoittuvia asiakkaitamme, ryhmiä sekä yksittäisiä asiakkaita talvikaudella. 

Katajassa pääset nauttimaan kolmen ruokalajin illallista vaihtuvilla menuilla. Menuihin pääset tutustumaan ”ohjelmakuvaus” otsikon alta. Illallisen yhteydessä voit halutessasi myös tutustua viineihimme ja arktisiin cocktaileihimme. 

Suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin, sillä ravintolassa on rajattu määrä pöytiä. Varaukset tulee tehdä vähintään kaksi päivää illallista edeltävästi. Ilmoitathan varauksen yhteydessä myös mahdolliset ruoka-aine allergiat ja erityisruokavaliot.

Pöytävarauksen voit tehdä suoraan tältä sivulta. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse sales@magicalpond.com, autamme mielellämme!

Yksityistilaisuus

Katajassa, kuten myös Loungessa, on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia. Mikäli haluat järjestää persoonallisen tilaisuuden kanssamme, autamme mielellämme teitä toteuttamaan onnistuneen päivän. Myyntitiimimme kuuntelee mielellään ideanne ja kertoo parhaimmat vaihtoehdot toteutukseen! 

Ota yhteyttä meihin sales@magicalpond.com ja tehdään yhdessä päivästäsi taianomainen ja juuri sinun näköinen!