USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Meidän osoitteemme:
Tahkolanrannantie 43 
93830 Rukatunturi

Etäisyydet:

  • 8 km Rukan laskettelukeskukselta
  • 28 km Kuusamon lentoasemalta
  • 200 km Rovaniemeltä
  • 250 km Oulusta
  • 830 km Helsingistä

Lentäen:

Talven aikana Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon päivittäin 2-4 kertaa päivässä. Finnair lennoille ajaa lentokenttäbussi, jolla pääsee Rukan kylään, tästä löytyy lisätietoa. 
Myös Lufthansa lentää Frankfurtista suoraan Kuusamoon joulukuusta maaliskuuhun.
Päivitys 12.6.2020: Finnairin tietojen mukaan lennot Helsingin ja Kuusmon välissä käynnistyvä uudelleen syyskuusta. Kuusamoon pääsee myös lentämällä Oulun ja Rovaniemen kautta.

Autolla:

Mikäli ajat etelästä, aja viitostielle Kuusamoon päin. Kuusamosta aja Rukalle n. 16 km ja käänny Rukajärvelle. Aja Rukajärventietä 7 km ja käänny Tahkolanrannantielle, jatka tällä tiellä 4 km, jonka jälkeen löydät Magical Pondin opasteet. Kylttien avulla pääset perille.
Mikäli olet ajamassa pohjoisesta, aja viitostielle, käänny Rukalle. Liikenneympyrässä ota toinen ulosajo Rukalle päin. Jatkaa ajamista tällä tiellä seuraavan liikenneympyrään asti. Käänny Rukajärvelle päin ja aja 2 km. Käänny Tahkolanrannantielle ja aja 4 km, jonka jälkeen voit seurata Magical Pondin opasteita.

Bussilla tai junalla:

Rovaniemen lentoasemalta/juna-asemalta pääset lentokenttäbussilla, joka ajaa Rukalle marraskuun lopusta maaliskuun loppuun maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vaati ennakkovaraamisen, tästä löytyy lisätietoa.
Helsingistä on myös hyvät junayhteydet Ouluun ja Rovaniemeen, molemmista kaupungeista pääsee bussilla Kuusamoon/Rukalle. Tästä löydät lisätietoa

Kyllä, voit! Ilmoitathan meille hyvissä ajoin paikka ja aika, kuinka monta ihmistä on menossa/tulossa ja laukkujen määrän sähköpostitse: sales@magicalpond.com

Sisäänkirjaus on klo 16 ja uloskirjaus klo 12. Mikäli haluat tulla majoittumaan aiemmin tai lähteä myöhemmin, olehan yhteydessä meidän myyntitoimistoomme. Voimme aikaistaa tuloasi tai voit lähteä myöhemmin, mikäli varaustilanne sen sallii.  

Mikäli olet varannut paketin, ole hyvä ja tarkista ohjelman aikataulu, näin aktiviteetit alkavat tiettyyn kelloaikaan.

500 m päässä iglukylästämme sijaitseva Lammintupa tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia kaikenikäisille asiakkaille. Heidän tarjonnasta löytyy mm. husky- ja poroajelua, ice-karting radalla kisailua ja hauska lastenmaa perheen pienimmille jäsenille. Lammintuvan kahvila palvelee teidät lounasaikaan. Heidän kautta voi myös ostaa illallisen, mikäli varaustilanne sen sallii. Voit ottaa yhteyttä meihin, mikäli haluat tehdä pöytävarauksen. Lammintupa on auki vain talvisin. 

Lammintuvan vierestä lähtee hiihtolatu ja moottorikelkkaura. 

8 km päässä sijaitseva Rukan hiihtokeskus tarjoaa monipuolista tekemistä kuten laskettelua, shoppailua, hoitopalveluja ja paljon muuta. Lisätietoa löytyy Rukan sivuilta

Kesällä Karhutupa järjestää unohtumattoman elämyksen – karhunkatselun. Magical Pondin asiakkaat saavat erikoistarjouksen, ota meihin yhteyttä, mikäli haluat saada lisätietoa. 

Kyllä, igluissa on käytössäsi ilmainen langaton verkko.

Kyllä, meillä on olemassa ilmaisia parkkipaikkoja, joita voit käyttää vierailusi aikana.

Voit ajaa iglujen viereen laukkujen kuljettamista varten. Ajo vain omalla vastuulla. Huomaathan, että kyseessä on pelastustie, joten pitkäaikainen parkkeeraaminen on sallittu vain yleisellä parkkipaikalla (n. 200 m päässä huoneista).  

Tottakai voit! Magical Pond on erinomainen lahjavalinta ystävällesi, puolisollesi tai vaikkapa koko perheillesi! Voit tilata lahjakortin meidän myyntitoimistomme kautta: sales@magicalpond.com tai +358 29 170 3050. Lahjakortit ovat myös ostettavissa meidän verkkokaupan kautta.

Revontulia voi havaita alueellamme syyskuusta huhtikuun puoliväliin. Ilmatieteenlaitoksen mukaan paras ajankohta näkemään revontulia on klo 21 ja 23:30 välillä, jolloin on myös oltava pilvetön ja pimeä taivas.  

Kyllä, meillä on 4 iglua, joissa voi yöpyä lemmikkisi kanssa. Ilmoitathan meille varauksen yhteydessä, mikäli olet tulossa lemmikin kanssa. Perimme lemmikkimaksun 20€/varaus.