fbpx

Magical Pondin löydät osoitteesta: Taikalammentie 2, 93820 Rukatunturi. (Vanha osoite Tahkolanrannantie 43)

Etäisyydet

 • 8 km Rukan laskettelukeskukselta,
 • 28 km Kuusamon lentokentältä,
 • 124 km Kemijärven juna-asemalta,
 • 200 km Rovaniemen lentokentältä,
 • 254 km Oulun lentokentältä,
 • 824 km Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Saapuminen

Lentäen

Finnair lentää talvikuukausina 2-4 päivittäistä lentoa Helsingistä Kuusamoon. Lentokentältä pääsee Finnairin bussilla Rukan hiihtokeskukseen. Lufthansa tarjoaa myös suoria lentoja Frankfurtista Kuusamoon joulukuusta maaliskuuhun. TUI tekee suoria lentoja Kuusamoon Rotterdamista, Brysselistä, ja Barcelonasta.

Autolla

Jos tulet etelästä, käänny Kuusamossa Kemijärventielle (5). Aja Kuusamosta noin 16 km pohjoiseen ja käänny Rukajärvelle (tien nimi on Rukajärventie). Aja 7 km ja käänny Tahkolanrannantielle. Aja 4 km ja seuraa Magical Pond -kylttejä – ei navigaattoria! 

Jos ajat pohjoisesta, käänny Rukan hiihtokeskuksen suuntaan Kemijärventieltä. Käänny liikenneympyrän toisesta liittymästä Rukatunturintielle. Käänny seuraavan liikenneympyrän toisesta liittymästä Rukajärvelle. Aja 2 km ja käänny vasemmalle Tahkolanrannantielle. Aja 4 km ja seuraa Magical Pond -kylttejä – ei navigaattoria! 

Bussilla tai junalla

Rovaniemen lentoasemalta ja rautatieasemalta on mahdollista päästä Rukalle bussikuljetuksella. Bussikuljetus kulkee marraskuun lopusta maaliskuun loppuun maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Saatavilla vain ennakkotilauksesta.

Helsingistä pääsee junalla  Ouluun, Rovaniemelle, tai Kemijärvelle. Näistä paikoista on bussiyhteys Kuusamoon / Rukalle.

Taksilla

Ilman omaa autoa pääset Rukalta Magical Pondille taksilla. Autamme mielellämme taksin tilaamisessa. Ilmoitathan hyvissä ajoin hakupaikan ja -ajan, kuinka monta ihmistä on menossa/tulossa, sekä laukkujen määrän.

Sisäänkirjaus alkaa klo 16 ja uloskirjaus klo 12. Mikäli toiveenasi on saapua aiemmin tai lähteä myöhemmin, olethan yhteydessä vastaaottoomme. Pyrimme joustamaan tulo- ja lähtöajoissa, mikäli varaustilanne sen sallii.  

Jos saavut aiemmin, eikä iglusi ole vielä valmiina, voit odottaa sinne pääsyä mukavasti loungessamme tai jättää tavarasi vastaanottoon ja lähteä tutkimaan Magical Pondin ympäristöä. 

 • Kaikki iglumme ovat saman kokoisia (15m2).
 • Igluista löytyy kahvikone, vedenkeitin, pieni jääkaappi (minibaari) sekä astiastot. Igluun on mahdollista saada myös mikroaaltouuni  pyynnöstä. 
 • Igluissa on  ilmainen langaton verkko.
 • Parkkipaikkamme on maksuton. Matkatavaroiden kuljettamisen ajaksi voit ajaa autolla iglusi viereen. Huomioithan että Magical Pondin alueella ajaminen tapahtuu omalla vastuulla. Jos olet epävarma talviolosuhteissa ajamisesta, kannattaa matkatavarat kantaa iglulle parkkipaikalta. Igluille vievä tie toimii samalla pelastustienä, joten  pitkäaikainen parkkeeraaminen on sallittu vain yleisellä parkkipaikalla (n. 200 m päässä huoneista).
 • Parkkipaikalta löytyy kuusi sähköauton latauspistettä. Sähköauton lataus sisältyy majoituksen hintaan, kun majoitut Magical Pondilla kaksi yötä tai pidempään.

Magical Pondin kotaravintola Kataja palvelee asiakkaita talvikaudella. Illallisvaraus tulee tehdä vähintään kaksi päivää edeltävästi. Huomioithan myös, että pöytiä on rajallisesti, joten suosittelemme tekemään varauksen myös tämän takia hyvissä ajoin!  

Illallismenut löydät täältä. Illallinen tarjoillaan aina klo 19, varmistathan ennen varausta, että tämä aika sopii aikatauluunne. 

Aktiviteetit

Magical Pondin alueelta upeasta metsämaastosta löytyy 1km ja 2,5km mittaiset kävelyreitit. Talvella vieraat voivat lainata reiteille lumikenkiä veloituksetta. Vuokraamme myös fatbikeja, joilla pääset tutustumaan alueeseen laajemmin.  Vastaanottorakennuksessamme on lisäksi upea sauna, johon voit halutessasi tehdä varauksen nettisivujemme kautta. Kesällä Magical Pondin alueella sijaitseva lampi tarjoaa upeat puitteet mm. SUP-lautailuun.

500 m päässä iglukylästämme sijaitseva Lammintupa tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja kaikenikäisille asiakkaille. Lammintuvan tarjonnasta löytyy mm. husky- ja poroajelua, ice-kartingia ja  lastenmaa perheen pienimmille jäsenille. Lammintuvan kahvila palvelee lounasaikaan. Lammintuvalta lähtee hiihtolatu ja talvipyöräilyreitti, joita voit hyödyntää Magical Pondilla majoittuessasi. Lammintupa on auki vain talvisin. 

8 km päässä sijaitsevassa Rukan laskettelukeskusessa  pääset nauttimaan lumilautailusta tai laskettelusta. Rukalta löydät myös kauppoja, ravintoloita ja paljon muuta! Lisätietoa löytyy Rukan sivuilta

Kesäisin Lammintuvan kautta on mahdollista osallistua karhunkatseluretkelle, jonne Magical Pondin asiakkaat saavat erikoistarjouksen. Ota meihin yhteyttä, jos haluat  lisätietoa!

Mikäli olet varannut pakettimatkan, johon kuuluu erillisiä aktiviteetteja, ole hyvä ja tarkista matkanjärjestäjän antama aikataulu, ja varmista, etteivät aktiviteetit ajoitu päällekkäin esim. aamupalan tai illallisen kanssa. Jos päällekkäisyyksiä ilmenee, informoithan myös meitä.

Olemme vastuussa vieraidemme yksityisyydestä, joten dronen lentäminen ja kuvaaminen ilman henkilökunnan lupaa on ehdottomasti kielletty. Jos kuitenkin haluat käyttää dronea kuvaamiseen, tästä asiasta tulee keskustella henkilökunnan kanssa etukäteen. On syytä huomata, että dronien/UAS:n lentämisestä Suomessa on olemassa säännöksiä, joita tulee noudattaa. Löydät lisätietoja näiden linkkien kautta – Droneinfo ja EASA.

Magical Pond on erinomainen lahjavalinta ystävällesi, puolisollesi tai vaikkapa koko perheillesi! Lahjakortit ovat ostettavissa verkkokauppamme kautta klikkaamalla etusivulta vasemmasta yläkulmasta ”osta lahjakortti”. Täältä löydät lahjakortit sekä majoittumiseen että lisäpalveluihin.  Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä sähköpostitse sales@magicalpond.com tai soittamalla +358 29 170 3050. 

Revontulia voi havaita Magical Pondin alueella syyskuusta huhtikuun puoliväliin. Ilmatieteenlaitoksen mukaan paras ajankohta näkemään revontulia on klo 21 ja 23:30 välillä, jolloin on myös oltava pilvetön ja pimeä taivas.  Suosittelemme käyttämään revontuliennusteiden seuraamiseen esim. Avaruussääkeskus northern lights alert -sivustoja.

Sääennusteen voi katsoa esimerkiksi ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Meiltä löytyy neljä iglua, joissa voit yöpyä lemmikkisi kanssa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli olet tulossa lemmikin kanssa. Perimme lemmikkimaksun 30€/varaus.  

Varaus- ja peruutusehdot:        

Varaus- ja peruutusehdot koskevat Lammin Taika Oy:n (Magical Pond) ja Lammintupa Oy:n tarjoamia palveluita. Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten ihmisten tekemiin varauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Varaus sitoo molempia osapuolia, kun myyjä on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen.

Suorat varaukset:

Varaukset, jotka tehdään puhelimitse, sähköpostilla, chatin tai vastaanoton kautta laskutetaan ennakko- ja loppulaskulla.

Varaukset, jotka on tehty yli 10 viikkoa ennen asiakkaan saapumista:

Kun ennakkovaraus on tehty, 20% varauksen summasta tulee olla maksettuna 10 viikkoa ennen saapumista. Loppulasku tulee maksaa 4 viikkoa ennen saapumista

Varaukset, jotka on tehty alle 10 viikkoa ennen asiakkaan saapumista:

Varuksen summasta 20% täytyy maksaa heti. Loppulasku tulee maksaa 4 viikkoa ennen saapumista

Varaukset, jotka on tehty alle 4 viikkoa enne asiakkaan saapumista:

Varaus tulee maksaa kokonaan heti varauksen teon yhteydessä.

Peruutukset:

Varaus on peruttavissa ennen ennakkolaskun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään erääntyneen ennakkolaskun jälkeen, maksua ei palauteta. Jos peruutus tehdään loppulaskun eräpäivän jälkeen veloitamme 100% varauksen summasta.

Vaihtoehtoisesti varaus voidaan siirtää eri päivämäärille (mikäli yllä olevat peruutus ehdot eivät ole voimassa ja varausmaksua ei palauteta kokonaan/ osittain). Varaajan tai hänen lähiomaisen kuolemantapauksen johdosta tai sairastapauksessa palautetaan varauksen koko summa lukuun ottamatta 20% varauksen kokonaissummasta joka pidetään peruutusmaksuna. Lääkärintodistus tulee toimittaa meille viimeistään klo 16.00 sisäänkirjautumispäivänä. Varauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti myyjälle osoitteeseen sales@magicalpond.com. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimipide perumiselle.

Muutokset:

Muutokset on mahdollista tehdä koska tahansa ennen varauksen alkua tilanteen salliessa. Varausta voi myös siirtää eri ajankohtaan tilanteen salliessa. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan vaihtoehtoon, tulee varaajan maksaa hinnan erotus heti muutoksen tehdessä. Mikäli muutos tehdään edullisempaan vaihtoehtoon, hintaeroa ei palauteta. Varausta voi siirtää eri ajankohtaan tilanteen salliessa.

Myyjään oikeus perua varaus:

Myyjällä on oikeus perua varauksen ylivoimaisen esteen takia. Tällöin asiakkaalle palautetaan 100 % varausmaksu. Myyjällä on oikeus perua varaus, mikäli asiakas on jättänyt laskun maksamatta eräpäivään mennessä.

Valitukset:

Valitukset on tehtävä ennen varauksen päättymistä. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Iglujen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset toimitettava välittömästi niiden ilmaannuttua huollosta vastaavaan numeroon: +358 50321 0262.

Asiakkaan vastuu:

Tahallaan tehdyistä vahingoista tai huolimattomuudesta peritään vahinkokorvaus. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Asiakas on vastuussa aktiviteetteihin ja illallisiin ajallaan osallistumisesta. Emme hyvitä maksuja, jos asiakas ei saavu paikalle.

Iglussa tupakoimisesta veloitamme 500€ hyvityksen.

Yhteistyöehdotukset pyydämme lähettämään osoitteeseen sales@magicalpond.com

Lasi-igluja Magical Pondilta löytyy 20kpl, joten toivotamme tervetulleeksi isommatkin ryhmät! Olethan yhteydessä sales@magicalpond.com ryhmävarausten suhteen.

Meiltä löytyy lisäksi upeat puitteet erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai esim. kokoustiloiksi työporukalle. Ota yhteyttä sales@magicalpond.com, niin mietitään yhdessä, sopisiko Magical Pond tilaisuutenne järjestämiseen!