fbpx

Meille on tärkeää luoda turvallinen ympäristö asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme. Noudatamme terveysviranomaisten ja hallituksen ohjeita. Alta löydät lisätietoa muista toimenpiteistä turvallisuutesi eteen.

Pysythän kotona, mikäli sinulla ilmenee flunssan oireita. Otathan meihin yhteyttä välittömästi, mikäli olet estynyt matkustamaan sairaustapauksesta tai karanteenista johtuen. Pyrimme siirtämään matkasi sinulle sopivalle ajankohdalle.

Hotelli:

 • Olemme tehostaneet hygieniatoimia, noudatamme työterveys- ja terveys ja hyvinvoinnin laitosten siivousohjeita 
 • Voitte tarvittaessa pyytää sisäänkirjautumista liittyvät ohjeet sähköpostitse
 • Kaikki maksut pyritään ottamaan aina ennakkoon estääkseen tarpeetonta kontaktia henkilökuntaan
 • Huolto- ja siivoustiimimme käyttää kasvomaskeja
 • Huoltotoimenpiteitä suoritetaan aina, kun huone on tyhjänä
 • Muistathan pitää turvaväli 1-2 metriä ja käyttää kasvomaskeja sekä käsidesiä

Aamupalat:

 • Aamupala voi tilata suoraan huoneeseen lisämaksusta 29€/hlö. Kysy lisää myyntipalvelustamme
 • Riippuen tilanteesta aamupala on katettu buffet-aamiaisena tai suoraan pöytään.

Meidän osoitteemme:
Taikalammentie 2 (vanha osoite: Tahkolanrannantie 43)
93830 Rukatunturi

Etäisyydet:

 • 8 km Rukan laskettelukeskukselta
 • 28 km Kuusamon lentoasemalta
 • 200 km Rovaniemeltä
 • 250 km Oulusta
 • 830 km Helsingistä

Saapuminen

Lentäen:

Talven aikana Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon päivittäin 2-4 kertaa päivässä. Finnair lennoille ajaa lentokenttäbussi, jolla pääsee Rukan kylään, tästä löytyy lisätietoa.
Myös Lufthansa lentää Frankfurtista suoraan Kuusamoon joulukuusta maaliskuuhun.
Päivitys 12.6.2020: Finnairin tietojen mukaan lennot Helsingin ja Kuusmon välissä käynnistyvä uudelleen syyskuusta. Kuusamoon pääsee myös lentämällä Oulun ja Rovaniemen kautta.

Autolla:

Mikäli ajat etelästä, aja viitostielle Kuusamoon päin. Kuusamosta aja Rukalle n. 16 km ja käänny Rukajärvelle. Aja Rukajärventietä 7 km ja käänny Tahkolanrannantielle, jatka tällä tiellä 4 km, jonka jälkeen löydät Magical Pondin opasteet. Kylttien avulla pääset perille.
Mikäli olet ajamassa pohjoisesta, aja viitostielle, käänny Rukalle. Liikenneympyrässä ota toinen ulosajo Rukalle päin. Jatkaa ajamista tällä tiellä seuraavan liikenneympyrään asti. Käänny Rukajärvelle päin ja aja 2 km. Käänny Tahkolanrannantielle ja aja 4 km, jonka jälkeen voit seurata Magical Pondin opasteita.

Bussilla tai junalla:

Rovaniemen lentoasemalta/juna-asemalta pääset lentokenttäbussilla, joka ajaa Rukalle marraskuun lopusta maaliskuun loppuun maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vaati ennakkovaraamisen, tästä löytyy lisätietoa.
Helsingistä on myös hyvät junayhteydet Ouluun ja Rovaniemeen, molemmista kaupungeista pääsee bussilla Kuusamoon/Rukalle. Tästä löydät lisätietoa.

Autamme mielellämme taksin tilauksessa. Ilmoitathan meille hyvissä ajoin paikka ja aika, kuinka monta ihmistä on menossa/tulossa ja laukkujen määrän sähköpostitse: sales@magicalpond.com

Sisäänkirjaus on klo 16 ja uloskirjaus klo 12. Mikäli haluat tulla majoittumaan aiemmin tai lähteä myöhemmin, olehan yhteydessä meidän myyntitoimistoomme. Voimme aikaistaa tuloasi tai voit lähteä myöhemmin, mikäli varaustilanne sen sallii.  

Mikäli olet varannut paketin, ole hyvä ja tarkista ohjelman aikataulu, näin aktiviteetit alkavat tiettyyn kelloaikaan.

Aktiviteetit

500 m päässä iglukylästämme sijaitseva Lammintupa tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia kaikenikäisille asiakkaille. Heidän tarjonnasta löytyy mm. husky- ja poroajelua, ice-karting radalla kisailua ja hauska lastenmaa perheen pienimmille jäsenille. Lammintuvan kahvila palvelee teidät lounasaikaan. Heidän kautta voi myös ostaa illallisen, mikäli varaustilanne sen sallii. Voit ottaa yhteyttä meihin, mikäli haluat tehdä pöytävarauksen. Lammintupa on auki vain talvisin. 

Lammintuvan vierestä lähtee hiihtolatu ja moottorikelkkaura. 

8 km päässä sijaitseva Rukan hiihtokeskus tarjoaa monipuolista tekemistä kuten laskettelua, shoppailua, hoitopalveluja ja paljon muuta. Lisätietoa löytyy Rukan sivuilta

Kesällä Karhutupa järjestää unohtumattoman elämyksen – karhunkatselun. Magical Pondin asiakkaat saavat erikoistarjouksen, ota meihin yhteyttä, mikäli haluat saada lisätietoa. 

 • Igluissa on käytössäsi ilmainen langaton verkko.
 • Meillä on ilmaisia parkkipaikkoja, joita voit käyttää vierailusi aikana. Voit ajaa iglujen viereen laukkujen kuljettamista varten. Ajo vain omalla vastuulla. Huomaathan, että kyseessä on pelastustie, joten pitkäaikainen parkkeeraaminen on sallittu vain yleisellä parkkipaikalla (n. 200 m päässä huoneista).
 • Meiltä löytyy 6 sähköauton latauspistettä, joista voit tiedustella lisää vastaanotosta.

Tottakai voit! Magical Pond on erinomainen lahjavalinta ystävällesi, puolisollesi tai vaikkapa koko perheillesi! Voit tilata lahjakortin meidän myyntitoimistomme kautta: sales@magicalpond.com tai +358 29 170 3050. Lahjakortit ovat myös ostettavissa meidän verkkokaupan kautta.

Revontulia voi havaita alueellamme syyskuusta huhtikuun puoliväliin. Ilmatieteenlaitoksen mukaan paras ajankohta näkemään revontulia on klo 21 ja 23:30 välillä, jolloin on myös oltava pilvetön ja pimeä taivas.  Suosittelemme käyttämään revontuli ennusteiden seuraamiseen AurorasNow sivustoa ja Service Aurora.

Sääennusteen voi katsoa ilmatieteenlaitoksen sivuilta tai tästä linkistä.

 

Kyllä, meillä on 4 iglua, joissa voi yöpyä lemmikkisi kanssa. Ilmoitathan meille varauksen yhteydessä, mikäli olet tulossa lemmikin kanssa. Perimme lemmikkimaksun 30€/varaus.  

Varaus- ja peruutusehdot:        

Varaus- ja peruutusehdot koskevat Lammin Taika Oy:n (Magical Pond) ja Lammintupa Oy:n tarjoamia palveluita. Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten ihmisten tekemiin varauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Varaus sitoo molempia osapuolia, kun myyjä on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen.

Suorat varaukset:

Varaukset, jotka tehdään puhelimitse, sähköpostilla, chatin tai vastaanoton kautta laskutetaan ennakko- ja loppulaskulla.

Varaukset, jotka on tehty yli 10 viikkoa ennen asiakkaan saapumista:

Kun ennakkovaraus on tehty, 20% varauksen summasta tulee olla maksettuna 10 viikkoa ennen saapumista. Loppulasku tulee maksaa 4 viikkoa ennen saapumista

Varaukset, jotka on tehty alle 10 viikkoa ennen asiakkaan saapumista:

Varuksen summasta 20% täytyy maksaa heti. Loppulasku tulee maksaa 4 viikkoa ennen saapumista

Varaukset, jotka on tehty alle 4 viikkoa enne asiakkaan saapumista:

Varaus tulee maksaa kokonaan heti varauksen teon yhteydessä.

Peruutukset:

Varaus on peruttavissa ennen ennakkolaskun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään erääntyneen ennakkolaskun jälkeen, maksua ei palauteta. Jos peruutus tehdään loppulaskun eräpäivän jälkeen veloitamme 100% varauksen summasta.

Vaihtoehtoisesti varaus voidaan siirtää eri päivämäärille (mikäli yllä olevat peruutus ehdot eivät ole voimassa ja varausmaksua ei palauteta kokonaan/ osittain). Varaajan tai hänen lähiomaisen kuolemantapauksen johdosta tai sairastapauksessa palautetaan varauksen koko summa lukuun ottamatta 20% varauksen kokonaissummasta joka pidetään peruutusmaksuna. Lääkärintodistus tulee toimittaa 2 viikon kuluessa peruutuksesta. Varauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti myyjälle osoitteeseen sales@magicalpond.com. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimipide perumiselle.

Muutokset:

Muutokset on mahdollista tehdä koska tahansa ennen varauksen alkua tilanteen salliessa. Varausta voi myös siirtää eri ajankohtaan tilanteen salliessa. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan vaihtoehtoon, tulee varaajan maksaa hinnan erotus heti muutoksen tehdessä. Mikäli muutos tehdään edullisempaan vaihtoehtoon, hintaeroa ei palauteta. Varausta voi siirtää eri ajankohtaan tilanteen salliessa.

Myyjään oikeus perua varaus:

Myyjällä on oikeus perua varauksen ylivoimaisen esteen takia. Tällöin asiakkaalle palautetaan 100 % varausmaksu. Myyjällä on oikeus perua varaus, mikäli asiakas on jättänyt laskun maksamatta eräpäivään mennessä.

Valitukset:

Valitukset on tehtävä ennen varauksen päättymistä. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Iglujen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset toimitettava välittömästi niiden ilmaannuttua huollosta vastaavaan numeroon: +358 50321 0262.

Asiakkaan vastuu:

Tahallaan tehdyistä vahingoista tai huolimattomuudesta peritään vahinkokorvaus. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Asiakas on vastuussa aktiviteetteihin ja illallisiin ajallaan osallistumisesta. Emme hyvitä maksuja, jos asiakas ei saavu paikalle.

Iglussa tupakoimisesta veloitamme 500€ hyvityksen.