fbpx

Meidän osoitteemme on Taikalammentie 2, 93820 Rukatunturi. (Vanha osoite oli Tahkolanrannantie 43)

Etäisyydet

  • 8 km Rukan laskettelukeskukselta,
  • 28 km Kuusamon lentokentältä,
  • 124 km Kemijärven juna-asemalta,
  • 200 km Rovaniemen lentokentältä,
  • 254 km Oulun lentokentältä,
  • 824 km Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Saapuminen

Lentäen

Finnair lentää talvikuukausina 2-4 päivittäistä lentoa Helsingistä Kuusamoon. Lentokentältä pääsee Finnairin bussilla Rukan hiihtokeskukseen. Lufthansa tarjoaa myös suoria lentoja Frankfurtista Kuusamoon joulukuusta maaliskuuhun. TUI tekee suoria lentoja Kuusamoon Rotterdamista, Brysselistä, ja Barcelonasta.

Autolla

Jos tulet etelästä, käänny Kuusamossa Kemijärventielle (5). Aja Kuusamosta noin 16 km pohjoiseen ja käänny Rukajärvelle (tien nimi on Rukajärventie). Aja 7 km ja käänny Tahkolanrannantielle. Aja 4 km ja seuraa Magical Pond -kylttejä – ei navigaattoria! Käännöksemme on vasemmalla puolella.

Jos ajat pohjoisesta, käänny Rukan hiihtokeskuksen suuntaan Kemijärventieltä. Käänny liikenneympyrän toisesta liittymästä Rukatunturintielle. Käänny seuraavan liikenneympyrän toisesta liittymästä Rukajärvelle. Aja 2 km ja käänny vasemmalle Tahkolanrannantielle. Aja 4 km ja seuraa Magical Pond -kylttejä – ei navigaattoria! Käännöksemme on vasemmalla puolella.

Bussilla tai junalla

Rovaniemen lentoasemalta ja rautatieasemalta löytyy bussikuljetus Rukalle. Bussikuljetus kulkee marraskuun lopusta maaliskuun loppuun maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Saatavilla vain ennakkotilauksesta.

Helsingin keskustasta pääsee junalla myös Ouluun, Rovaniemelle, tai Kemijärvelle. Näistä paikoista on bussiyhteys Kuusamoon / Rukalle.

Autamme mielellään taksin tilauksessa. Ilmoitathan meille hyvissä ajoin hakupaikan ja -ajan, kuinka monta ihmistä on menossa/tulossa, ja laukkujen määrän.

Olemme vastuussa vieraidemme yksityisyydestä, joten dronen lentäminen ja kuvaaminen ilman henkilökunnan lupaa on ehdottomasti kielletty. Jos kuitenkin haluat käyttää dronea kuvaamiseen, tästä asiasta tulee keskustella henkilökunnan kanssa etukäteen. On syytä huomata, että dronien/UAS:n lentämisestä Suomessa on olemassa säännöksiä, joita tulee noudattaa. Löydät lisätietoja näiden linkkien kautta – Droneinfo ja EASA.

Sisäänkirjaus on klo 16 ja uloskirjaus klo 12. Mikäli haluat tulla majoittumaan aiemmin tai lähteä myöhemmin, olehan yhteydessä meidän myyntitoimistoomme. Voimme aikaistaa tuloasi tai voit lähteä myöhemmin, mikäli varaustilanne sen sallii.  

Mikäli olet varannut paketin, ole hyvä ja tarkista ohjelman aikataulu, näin aktiviteetit alkavat tiettyyn kelloaikaan.

Aktiviteetit

500 m päässä iglukylästämme sijaitseva Lammintupa tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia kaikenikäisille asiakkaille. Heidän tarjonnasta löytyy mm. husky- ja poroajelua, ice-karting radalla kisailua ja hauska lastenmaa perheen pienimmille jäsenille. Lammintuvan kahvila palvelee teidät lounasaikaan. Heidän kautta voi myös ostaa illallisen, mikäli varaustilanne sen sallii. Voit ottaa yhteyttä meihin, mikäli haluat tehdä pöytävarauksen. Lammintupa on auki vain talvisin. 

Lammintuvan vierestä lähtee hiihtolatu ja moottorikelkkaura. 

8 km päässä sijaitseva Rukan hiihtokeskus tarjoaa monipuolista tekemistä kuten laskettelua, shoppailua, hoitopalveluja ja paljon muuta. Lisätietoa löytyy Rukan sivuilta

Kesällä Karhutupa järjestää unohtumattoman elämyksen – karhunkatselun. Magical Pondin asiakkaat saavat erikoistarjouksen, ota meihin yhteyttä, mikäli haluat saada lisätietoa. 

  • Igluissa on käytössäsi ilmainen langaton verkko.
  • Meillä on ilmaisia parkkipaikkoja, joita voit käyttää vierailusi aikana. Voit ajaa iglujen viereen laukkujen kuljettamista varten. Ajo vain omalla vastuulla. Huomaathan, että kyseessä on pelastustie, joten pitkäaikainen parkkeeraaminen on sallittu vain yleisellä parkkipaikalla (n. 200 m päässä huoneista).
  • Meiltä löytyy 6 sähköauton latauspistettä, joista voit tiedustella lisää vastaanotosta.

Tottakai voit! Magical Pond on erinomainen lahjavalinta ystävällesi, puolisollesi tai vaikkapa koko perheillesi! Voit tilata lahjakortin meidän myyntitoimistomme kautta: sales@magicalpond.com tai +358 29 170 3050. Lahjakortit ovat myös ostettavissa meidän verkkokaupan kautta.

Revontulia voi havaita alueellamme syyskuusta huhtikuun puoliväliin. Ilmatieteenlaitoksen mukaan paras ajankohta näkemään revontulia on klo 21 ja 23:30 välillä, jolloin on myös oltava pilvetön ja pimeä taivas.  Suosittelemme käyttämään revontuli ennusteiden seuraamiseen AurorasNow sivustoa ja Service Aurora.

Sääennusteen voi katsoa ilmatieteenlaitoksen sivuilta tai tästä linkistä.

 

Kyllä, meillä on 4 iglua, joissa voi yöpyä lemmikkisi kanssa. Ilmoitathan meille varauksen yhteydessä, mikäli olet tulossa lemmikin kanssa. Perimme lemmikkimaksun 30€/varaus.  

Varaus- ja peruutusehdot:        

Varaus- ja peruutusehdot koskevat Lammin Taika Oy:n (Magical Pond) ja Lammintupa Oy:n tarjoamia palveluita. Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten ihmisten tekemiin varauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Varaus sitoo molempia osapuolia, kun myyjä on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen.

Suorat varaukset:

Varaukset, jotka tehdään puhelimitse, sähköpostilla, chatin tai vastaanoton kautta laskutetaan ennakko- ja loppulaskulla.

Varaukset, jotka on tehty yli 10 viikkoa ennen asiakkaan saapumista:

Kun ennakkovaraus on tehty, 20% varauksen summasta tulee olla maksettuna 10 viikkoa ennen saapumista. Loppulasku tulee maksaa 4 viikkoa ennen saapumista

Varaukset, jotka on tehty alle 10 viikkoa ennen asiakkaan saapumista:

Varuksen summasta 20% täytyy maksaa heti. Loppulasku tulee maksaa 4 viikkoa ennen saapumista

Varaukset, jotka on tehty alle 4 viikkoa enne asiakkaan saapumista:

Varaus tulee maksaa kokonaan heti varauksen teon yhteydessä.

Peruutukset:

Varaus on peruttavissa ennen ennakkolaskun eräpäivää. Mikäli peruutus tehdään erääntyneen ennakkolaskun jälkeen, maksua ei palauteta. Jos peruutus tehdään loppulaskun eräpäivän jälkeen veloitamme 100% varauksen summasta.

Vaihtoehtoisesti varaus voidaan siirtää eri päivämäärille (mikäli yllä olevat peruutus ehdot eivät ole voimassa ja varausmaksua ei palauteta kokonaan/ osittain). Varaajan tai hänen lähiomaisen kuolemantapauksen johdosta tai sairastapauksessa palautetaan varauksen koko summa lukuun ottamatta 20% varauksen kokonaissummasta joka pidetään peruutusmaksuna. Lääkärintodistus tulee toimittaa 2 viikon kuluessa peruutuksesta. Varauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti myyjälle osoitteeseen sales@magicalpond.com. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimipide perumiselle.

Muutokset:

Muutokset on mahdollista tehdä koska tahansa ennen varauksen alkua tilanteen salliessa. Varausta voi myös siirtää eri ajankohtaan tilanteen salliessa. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan vaihtoehtoon, tulee varaajan maksaa hinnan erotus heti muutoksen tehdessä. Mikäli muutos tehdään edullisempaan vaihtoehtoon, hintaeroa ei palauteta. Varausta voi siirtää eri ajankohtaan tilanteen salliessa.

Myyjään oikeus perua varaus:

Myyjällä on oikeus perua varauksen ylivoimaisen esteen takia. Tällöin asiakkaalle palautetaan 100 % varausmaksu. Myyjällä on oikeus perua varaus, mikäli asiakas on jättänyt laskun maksamatta eräpäivään mennessä.

Valitukset:

Valitukset on tehtävä ennen varauksen päättymistä. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Iglujen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset toimitettava välittömästi niiden ilmaannuttua huollosta vastaavaan numeroon: +358 50321 0262.

Asiakkaan vastuu:

Tahallaan tehdyistä vahingoista tai huolimattomuudesta peritään vahinkokorvaus. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Asiakas on vastuussa aktiviteetteihin ja illallisiin ajallaan osallistumisesta. Emme hyvitä maksuja, jos asiakas ei saavu paikalle.

Iglussa tupakoimisesta veloitamme 500€ hyvityksen.